martes, 18 de septiembre de 2012

Aquí estamos de nuevo!

Hola a todos de nuevo!

Como podéis ver nos hemos tomado unas largas vacaciones, quizá por el calo, por pereza, por cansancio, ... Volvemos para seguir compartiendo algunos momentos de nuestra afición, no vamos a hacer un repaso de los encuentros a los que hemos asistido, la mayoría podéis seguir visitándolos en la red, foros y paginas en los que aparecen, vamos a seguir contando anécdotas y compartiendo información como siempre según nos vaya llegando, ya sabéis que no somos muy exhaustivos ni sistemáticos solo queremos divertirnos.

Nos apetece compartir una reseña sobre la feria de agosto en L'Espunyola que nos han hecho llegar sus organizadores sobre el encuentro de este último mes de agosto, nosotros no pudimos asistir y les agradecemos su confianza. la vamos a publicar en catalán, su idioma original y probablemente este sea el inicio de una nueva etapa en nuestro blog. El catalán es nuestro idioma familiar que compartimos con el castellano, es un idioma que queremos y cuidamos. Nos gustaría que algún día nuestro blog fuera multilíngüe para poder compartirlo con todos pero las limitaciones de cada uno son las que son y por suerte los traductores de interne nos ayudan a salvar estas pequeñas distancias.XIII FIRA MERCAT DE l'Espunyola 


La fira mercat de l'Espunyola s'ha celebrat els dies 4 i 5 d'agost, com cada any s'escau el primer diumenge d'agost
Aquest any hem ampliat l'horari de la fira el dissabte tot el dia. On el mercat ja va començar ben d'hora al matí.
El dissabte a la tarda hi va haver la demostració del camp amb tractors clàssics i la  cosechadora Class va treballar una estona però la novetat va ser la dalladora antiga fent garbes del blat que segava. I desprès les garbes van passar a la màquina de ventar on antigament s'utilitzava per separar el blat de la palla. D'altres van llaurar algun tros de terra amb tractors clàssic. I la resta de tractors van estar exposats al camp. Se'n podien veure fins uns quaranta de clàssics, destacant tractors diferents i vàriades marques i èstils.
El diumenge al mati van començar els actes centrals i que més públic han dut a la fira, tot i aquest any es va rebre molt public el dissabte.
El mercat és va ampliar amb més parades, n'hi havia una setantena de parades, pràcticament d'antiguitats i recanvis de motos i cotxes clàssics i actualment tambè hi havia tractors, eines per treballar el camp per vendre.
Despres del tipic esmorzar es va fer la trobada de motos i cotxes anteriors a l'any 1975 van anar a visitar el Castell de Cardona. al voltant de vuitanta inscrits van realitzar la sortida gaudint dels marevellosos paratges del Bages i Berguedà i la visita al Castell
L'any passat ja es va fer un tast de l'exhibició de motocross anteriors a l'any 1975 i aquest any es va repetir amb molt d'èxit d'assistents i públic.
Des de l'organització no podem estar més satisfets de la gran acollida de la fira-mercat cada cop ampliem més i tenim més públic.


Text: L'organització

Podéis encontrar más información aquí:


1 comentario:

Gamellons dijo...

bentrobats!!!sigueu jo no tinc com idioma de parla habitual el catala pero intentaré fer un esfors,disculpeu les meues errades pero feu me les saber per poder anar millorant amb el coneixement de la nostra llegua comuna

bo tot aquest discurs per dir-vos que estic molt content de tonar a saber de vostes i que esperé poder colaborar d'alguna forma mes participativa i extensa que no nomes amb els comentaris i l'opinio dels articles previament llegits

salut,jonás